هاله ملکی، گفت: “عفونتهای مقاربتی به صورت موردی طبقه بندی می شوند.” انواع خاصی از باکتری ها ، میکروب ها و باکتری ها می توانند باعث ایجاد عفونت و التهاب در دستگاه تناسلی شوند. برخی از این بیماران علائم و نشانه هایی دارند در حالی که برخی دیگر هیچ علائمی ندارند. اما نکته مهم این است که این عفونت ها ، حتی اگر هیچ علامتی نداشته باشند یا نهفته باشند ، هنوز هم می توانند به یک شریک جنسی منتقل شوند.
رهبر کلینیک سلامت جنسی ابن سینا افزود: “طبق مطالعات موجود ، بیش از 30 میکروارگانیسم می توانند چنین مشکلاتی را ایجاد کنند ، در این میان 8 میکروارگانیسم درگیر هستند. این بیماری ها بیش از هر چیز دیگری “. چهار نوع از جمله سفلیس ، سوزاک ، کلامیدیا و تریکومونیا ، درمان های م thatثری دارند که می تواند آنها را از بدن ریشه کن کند. اما چهار ویروس دیگر ، از جمله هپاتیت ، هرپس سیمپلکس (HSV) ، HPV و HIV ، جفتهایی هستند که درمان خاصی ندارند.
با این حال ، با استفاده از داروها ، عوارض جانبی و علائم آنها را می توان به حداقل رساند. اگرچه راه اصلی ابتلا به این عفونت ها از طریق رابطه جنسی است ، اما برخی از این عفونت ها همچنین از یک زن باردار به نوزاد او مبتلا می شوند. به عنوان مثال ، ویروس سفلیس می تواند از جفت عبور کرده و نوزاد را در رحم آلوده کند. همچنین سوزاک ، کلامیدیا ، هپاتیت و تبخال دستگاه تناسلی می توانند پس از زایمان به نوزاد منتقل شوند.
HIV همچنین می تواند در زمان بارداری یا به نوزادان هنگام تولد به جفت منتقل شود. بنابراین ، برای خانمهایی که در معرض خطر عفونتهای آمیزشی قرار دارند ، بسیار مهم است که قبل از اقدام به بارداری ، آزمایشات تحقیقاتی را برای آنها انجام دهند.
“طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی ، بیش از یک میلیون نفر در سراسر جهان هر روز در معرض نوعی بیماری مقاربتی قرار می گیرند. نکته مهم این است که در بیشتر موارد ، مردم به آن مبتلا نیستند. علائم یا علائم خفیف. بنابراین ، بر اساس این واقعیت که فرد هیچ علامتی ندارد ، نمی توان مطمئن بود که وی از طریق بیماری آمیزشی ندارد. شایع ترین علائم عفونت از مقاربت جنسی از جمله درد ، خونریزی ، دررفتگی ، سوزش و خارش در دستگاه تناسلی. بنابراین ، زنان و مردان باید از این علائم آگاه باشند و در صورت بروز علائم ، حتماً علاوه بر این ، افرادی که شیوع بالایی از اختلال عملکرد جنسی دارند باید مورد بررسی قرار بگیرند ، حتی اگر هیچ علائمی نداشته باشند. همانطور که گفته شد ، این میکروب ها زنان و مردان را تحت تأثیر قرار می دهد ، و برخی این بیماری ها به درمان همزمان زنان و مردان نیاز دارند.
مالکی گفت: “به خاطر داشته باشید که ابتلا به این عفونت ها می تواند عواقب جدی داشته باشد.” به عنوان مثال ، سوزاک ، سفلیس و تبخال دستگاه تناسلی خطر ابتلا به HIV را افزایش می دهد. بعلاوه ، برخی از این باکتریها خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را افزایش می دهند. به عنوان مثال ، عفونت ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) ممکن است باعث سرطان دهانه رحم در زنان شود.
رئیس کلینیک سلامت جنسی ابن سینا گفت: “مطالعات مختلف نشان داده است که برخی از این عفونت ها می تواند عواقب جدی برای فرزندان انسان داشته باشد.” زیرا اگر این بیماری ها به موقع درمان یا کنترل نشوند ، می توانند با ایجاد عوارضی مانند بیماری التهابی لگن و چسبندگی و انسداد ، باعث آسیب به اندام تناسلی شوند ، در زنان و مردان ایجاد تعدیل شود.
وی افزود: “لازم به ذکر است که تنها راه موثر برای جلوگیری از این بیماری های خطرناک جلوگیری از عدم امنیت جنسی در خارج از ازدواج است.” اگر شخصی حمله جنسی پرخطر داشته باشد ، باید برای بررسی وضعیت خود به یک کلینیک پزشکی تخصصی مراجعه کند ، و اگر نتایج آزمایشات یا آزمایشات تحقیق نشان می دهد که فرد نوعی از عفونت های منتقله از راه جنسی ، باید بلافاصله و به طور کامل درمان شوند.
رئیس بهداشت جنسی ابن سینا نتیجه گیری می کند: بیمارستان سلامت جنسی ابن سینا کلیه خدمات تشخیصی و درمانی مربوط به بیماری های مقاربتی را در انسان فراهم می کند. علاوه بر این ، کلینیک های تخصصی ناباروری می توانند مشتریان را برای درمان بارداری و در صورت لزوم ، درمان ناباروری را در مرکز متخصص کودکان معرفی کنند.