فرشته فزونی، قوی کردن و بهبود سیستم ایمنی بدن را به عنوان یکی از مهمترین راههای محافظت از رگهای بدن ذکر کرد و با توجه به پیامدهای بهداشتی آن ، اصول تغذیه مناسب در قرنطینه را توضیح داد.
وی اظهار داشت: افزایش مصرف غذاهای چرب ، قند و نوشیدنی های پر کالری ، کم تحرکی ، افزایش زمان تماشای تلویزیون و افزایش استفاده از رایانه ، قرص و تلفن های همراه از دلایل اضافه وزن است. ذکر امکان افزودن غذاهای پر کالری و تنقلات. گفته شده در حین قرنطینه ، چاقی در حال حاضر در نظر گرفته شده و با خطرات سلامتی همراه است.
وی فرا رسیدن این زمان را زمان مناسبی برای انتخاب و تهیه غذاهای سالم و سالم عنوان کرد. همه خانواده ها می توانند از یک رژیم غذایی متعادل و سالم با تنظیم مناسب برخوردار شوند.
وی گفت: تغذیه مناسب ، ورزش و مدیریت استرس بهترین راه برای سالم ماندن ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، جلوگیری از افزایش وزن و مدیریت وزن است.
به گفته فوزونی ، یک رژیم غذایی مناسب به معنای یک رژیم متعادل و متنوع از همه غذاها یا جایگزین آنها است ، از جمله میوه ها ، سبزیجات ، غلات کامل ، شیر کم چربی ، گوشت گاو (قرمز ، مرغ ، ماهی و مرغ) ، حبوبات و تخم مرغ. مرغ
با توجه به کاهش ورزش در دوره قرنطینه ، معاون بهبود تغذیه جامعه بر داشتن رژیم غذایی متعادل هر روز و در نظر گرفتن داشتن فرزندان و جوانان در خانه به عنوان یک فرصت برای شرکت تأکید کرد. درگیر فرآیند تهیه غذا و آشنایی با غذاهای سالم است.
غذاهایی که به تقویت ایمنی کمک می کنند
وی همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن را یکی از مهمترین راههای محافظت از بدن در برابر بیماری ذکر کرد و افزود: با خوردن بسیاری از غذاهای خوب و عادات سالم می توانیم قدرت فیزیکی. ”
مهمترین مواد نگهدارنده غذا
–
برنامه های منظم برای وعده های اصلی و میان وعده در طول روز ، به ویژه صبحانه مهم است.
– استفاده از تخم مرغ ، شیر کم چرب ، پنیر کم چرب و کم نمک ، نان و غلات گندم سبوس دار و میوه و سبزیجات به عنوان صبحانه مفید است.
از انواع میوه ها و سبزیجات تازه استفاده کنید. از انار ، سیب ، مرکبات ، توت فرنگی ، زردآلو ، طالبی ، موز ، انبه ، هندوانه ، کیوی یا هر میوه موجود دیگر استفاده کنید.
– سبزیجات مانند هویج ، گرم ، فلفل ، سبزیجات برگ سبز (اسفناج و کاهو) ، گوجه فرنگی ، خیار ، کلم و سایر میوه ها و سبزیجات را به پایان برسانید.
– استفاده از سبزیجات در غذاهای اصلی (سالادها ، خورش ها ، خورش ها ، سوپ ها ، غذاها ، پلو)
– استفاده از مرکبات (پرتقال ، نارنگی ، پوست لیمو و پرتقال) به طور منظم و حداقل دو بار در روز توصیه می شود. مرکبات حاوی ویتامین C هستند که در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است.
– مکمل های توصیه شده مانند ویتامین D را بر اساس تماس های تنظیم شده برای سنین مختلف دریافت کنید.
– مصرف غذاهای غنی از آهن (گوشت و سبزیجات) همراه با غذاهای غنی از ویتامین C (مانند پرتقال و آبلیمو) می تواند آهن را به طور موثر هضم کند.
از غذاهای غنی از ویتامین 6 مانند تخم مرغ ، مرغ ، ماهی ، قارچ ، حبوبات و دانه ها استفاده کنید
– مقدار زیادی نوشیدنی گرم و سالم مانند بهترین رفع کننده تشنگی ، آب میوه تازه ، کره کم نمک و بدون گاز ، ترجیحاً خانه شکلاتی کم قند مصرف کنید.
غلات سبوس دار مانند نان های سبوس دار ، غلات سبوس دار حاوی ویتامین های گروه و سلنیوم می توانند به تقویت ایمنی بدن کمک کنند.
– استفاده از شیر و لبنیات (کم چربی) و ترجیحاً از پروبیوتیک ها به میزان حداقل دو لیوان در روز استفاده کنید.
حداقل دو بار در هفته اجازه دادن به ماهی به دلیل داشتن امگا 3 و سلنیوم نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.
آجیل و مغزها منابع خوبی از ویتامین E ، روی و سلنیوم هستند. البته نباید بیش از حد از آن استفاده کرد.
چه نوع غذاهایی را نباید خورد
معاون وزیر بهداشت با تأکید بر پرهیز از پرهیز از فست فود ، غذاهای فرآوری شده و غذاهای سرخ کردنی ، مسئول بهبود تعادل غذایی جامعه را گفت:
به گفته وی ، میان وعده ها و غذاهای کم چرب مانند دانه ها ، شکلات ، چیپس ، پاستیل ، ترشی ، آب نبات و موارد دیگر نباید حذف شوند.
“انواع نوشابه ، نوشابه ، آب میوه ، بیسکویت ، شیرینی و کرم و کیک شکلاتی ، انواع شکلات و بستنی نباید استفاده شود.”
توصیه های غذایی برای بزرگسالان
وی همچنین با بیان اینکه پروتئین مورد نیاز بزرگسالان باید از گوشت ، مرغ ، ماهی ، سفیده تخم مرغ ، لبنیات بدون چربی یا کم چربی تأمین شود ، افزود: حبوبات نیز منبع هستند پروتئین ها وقتی با غلات پر می شوند آنها تمام نیاز بدن به پروتئین ها را تأمین می کنند.
فوزونی پیشنهاد کرد که یک تا سه تا سه ماه باید به داروهای مورد نیاز افراد مسن اضافه شود تا آنها همیشه از خانه خارج نشوند.
تهیه مواد مغذی ضروری ، شیر ، نان ، میوه و سبزیجات توسط افراد مسن که به صورت خانوادگی تنها زندگی می کنند ، مراقبت از غذا را به روشی صحیح و بهداشتی ترتیب دهید ، از فساد میوه ها و سبزیجات به خوبی مراقبت کنید. تمرینات روزانه در خانه برای حفظ عملکرد عضلات و جلوگیری از تحلیل رفتن عضلات به دلیل کم تحرکی ، برخی از توصیه های سالمندان در این دوره قرنطینه است.
وی با توجه به مشکل تغذیه سالمندان ، تأکید کرد: بهتر است از مواد مغذی مانند خاک در مواد مغذی یا جداسازی ، ترجیحاً همراه با غذا و امگا 3 به عنوان ضد التهاب استفاده شود. است.
با توجه به کاهش استفاده از کلسیم و ویتامین D در افراد مسن و پوکی استخوان ، فوزونی بر نیاز به کلسیم یا کلسیم D اضافی و یک ماه مصرف 50000 واحد ویتامین تأکید کرد D اضافه و اضافه کنید: بزرگسالان باید حداقل 2 واحد شیر و مکمل روزانه داشته باشند. لبنیات کم چرب بخورید و اگر دستگاه گوارش ندارید ، ماست را به همراه پنیر یا شیر بدون لاکتوز بخورید.
به گفته وی ، هر واحد شیر برابر است با یک لیوان شیر یا یک فنجان ماست یا 60-45 گرم پنیر کم نمک (معمولاً دو قوطی کبریت).
مسئول بهبود تغذیه جامعه معاون وزیر بهداشت ، در رابطه با کاهش استفاده از ویتامین 12 در افراد مسن ، مقدار مناسب گوشت را ترجیحاً توصیه می کند بیشتر مرغ و ماهی ، شیر و تخم مرغ ، و اضافه کنید: کمبود ویتامین 6 در سال های مختلف شایع است. است. مصرف روزانه یک منبع غنی از این ویتامین ، از جمله گوشت ، شیر ، تخم مرغ ، میوه ها و غلات سبوس دار (غلات سبوس دار) به تأمین این ویتامین کمک می کند و سیستم ایمنی سالمندان را تقویت می کند.
وی با بیان اینکه مکمل آهن یکی دیگر از ریز مغذی هایی است که در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است خاطرنشان کرد: افراد مسن که به دلیل مصرف کم از کمبود آهن و کم خونی رنج می برند در آهن ، مقاومت کمی در برابر بیماریها ، به ویژه بیماری کرونر قلب دارد. گوشت قرمز ، مرغ و ماهی به مقدار زیاد از آهن به دست آمد. میوه ها و تخم مرغ ها ، سبزیجات برگ سبز مانند جعفری ، عدس ، کاهو ، آجیل و مغزها نیز به تأمین مواد مغذی ضروری بدن کمک می کنند.
وی همچنین با بیان اینکه مصرف چای به ویژه به محض مصرف غذاهای غنی از آهن مانند حبوبات و غلات از دفع آهن از غذا جلوگیری می کند ، افزود: بزرگسالان نوشیدن چای را یک ساعت زودتر از دو ساعت پس از غذا خوردن متوقف می کنند. برای استفاده مناسب از آهن در رژیم غذایی ، توصیه می شود از میوه ها و سبزیجات و سبزیجات تازه ، آب لیمو ، آب پرتقال و غذا استفاده کنید.
یک متخصص تغذیه می گوید: “در صورت تشخیص کمبود آهن و کم خونی توسط پزشک ، باید روزی مکمل آهن مصرف کنید.”