به گزارش مجله ی پزشکی گلستان، علوی مقدم، در مورد درمان بیماران آلوده به HIV در دوره کرونا گفت: البته مرکز بهداشت نیز باید هماهنگی های لازم را انجام دهد. این بیماران باید از مراجعه غیرضروری به مرکز پزشکی یا در صورت فوری نبودن ، از ویزیت از راه دور برای پزشکی از راه دور و مشاوره پزشکی خودداری کنند.
“از طرف دیگر ، سه دسته شستن دست ، ماسک گذاری و فاصله فیزیکی ، که برای جلوگیری از به دست آوردن Covid 19 تأکید شده است ، باید در افراد آلوده به HIV با دقت بیشتری مشاهده شود.”
متخصصان بیماری های عفونی تزریق واکسن آنفلوانزا و ذات الریه را در بیماران آلوده به HIV مهم دانستند و افزودند: این مورد به ویژه برای افراد مبتلا به CD4 (تعداد لکوسیت ها) کمتر از 200 میلی متر مکعب توصیه می شود.
وی در مورد درمان 19 بیمار آلوده به HIV ، افزود: “وقتی افراد در بیمارستان بستری می شوند ، تفاوتی در دستورالعمل های درمانی وجود ندارد.”
یکی از اعضای دانشکده دانشکده پزشکی شهید بهشتی با اشاره به یکی از فرضیه های درمان کرونا مبتنی بر اثربخشی درمان های ایدز برای مقابله با این بیماری جهانی ، اظهار داشت: از طرف دیگر ، بیماران HIV مثبت تحت درمان با این داروها از کرونا محافظت نمی شوند ، گرچه بسیار گران نیست. این مطالعات نشان می دهد که استفاده از این دارو برای بیماران مبتلا به Covid 19 غیرقابل قبول است.
وی ادامه داد: البته ممکن است در درمان ART در بیماران بستری شده برای کرونا تداخلات دارویی وجود داشته باشد و درمانگر باید توجه زیادی به این موارد داشته باشد.
علوی مقدم همچنین تأکید کرد که علائم بالینی و یافته های پرتوی Qovid 19 در بیماران HIV مثبت با بیماران دیگر تفاوتی ندارد. لطفا نه.
سرانجام ، وی بر لزوم توجه به نتایج آزمایش PCR ، حتی پس از پایان علائم بالینی تأکید کرد. آنها باید از این موضوع و از سرگیری ارتباطات اجتماعی آگاه باشند و تا زمانی که تست کیفیت PCR 19 منفی نباشد یا آزمون کمی PCR 19 تخریب نشود ، دیگر قادر به بازگشت به کار نیستند. ..