به گزارش بخش خبری مجله ی پزشکی گلستان، سید فرشاد علامه دبیر کمیته اقتصاد درمان ، داروها و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نقشه راه توسعه گردشگری سلامت تا سال 1404 و رتبه دهم دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه بهداشت گردشگری مبتنی بر سیستم آواب وزارت بهداشت ، اظهار داشت: صنعت گردشگری سلامت از ضروریات امروز دانشگاه و کشور است. البته به دلیل وضعیت همه گیر Covid 19 ، برنامه های توسعه IPD در کشور برای مدتی متوقف شده است ، اما به دلیل اهمیت آن در ارزیابی و کمک به درآمدزایی بیمارستان ها ، لازم است پیش بینی ها و تصمیمات لازم برای آینده این رشته گرفته شود
وی افزود: در عین حال جلوگیری از ایجاد اختلال در ارائه خدمات به بیماران داخلی و پرداخت هزینه های مناسب به پزشکان و کادر پزشکی در بحث گردشگری سلامت ، از مهمترین دغدغه ها در زمینه درمان دانشگاه است.
علامه در ادامه بر اهمیت تغذیه تکمیلی برای بیماران در بخش مراقبت های ویژه با محلول های گاواژ صنعتی تأکید کرد و گفت: طبق دستورالعمل های ملی ، کلیه بیماران ICU باید توسط متخصص تغذیه مشاوره شوند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: نظارت بر اجرای این مهم برای روسای بیمارستان ها ضروری است. بیمارستان ها همچنین باید فرم مخصوص گاواژ تهیه کرده و آن را به کارکنان درمان گزارش دهند.