به گزارش مجله ی پزشکی گلستان، زالی با ارائه گزارش مختصری از فعالیت های ستاد کرونا در پایتخت، افزود: در حال حاضر 382 مرکز پزشکی یکپارچه در استان تهران خدمات ارائه می دهند که 84 مرکز تلفیقی در 16 مرکز و به صورت شبانه روزی ، کرونا در این منطقه فعالیت می کنند. و سایر خدمات بهداشتی و درمانی استاندارد ، از جمله واکسیناسیون را ارائه می دهد. در نتیجه ، تهران تنها استانی است که 100٪ از برنامه های اصلی سلامتی خود را برآورده می کند.
وی ادامه داد: “جمعیت شناور استان تهران بیش از یک میلیون نفر است. قبل از بحران کرونا ، 2.4 میلیون نفر از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده می کردند که این رقم به حدود یک میلیون نفر کاهش یافته است. تهران همچنین 5 هزار اتوبوس و 70 هزار تاکسی دارد.
به گفته زالی ، پدیده معتادان به مواد مخدر ، کودکان کار ، جمع آوری زباله و اقامت اتباع خارجی ، به ویژه افراد ناشناس ، تقریباً در استان تهران رایج است.
فرمانده ستاد کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به اینکه تهران سنگر سیاسی و اقتصادی جامعه است ، افزود: تا 25٪ تولید ناخالص داخلی در استان تهران حاصل می شود.
وی همچنین از سکونتگاه های غیررسمی به عنوان یکی دیگر از مشکلات بهداشتی نام برد و گفت: تهران در وضعیت دشوار و متفاوتی قرار دارد ، بنابراین با همکاری استاندار تهران و سایر ادارات مربوطه ستاد مبارزه با تروریسم کرونا ایجاد شد.
زالی با اشاره به اینکه در حال حاضر در قله سوم بیماری هستیم ، گفت: در این قله برخلاف دو قله قبلی با سرعت بیشتری به اوج بیماری رسیدیم که این نشان می دهد میزان بروز بیماری با افزایش تهران و همچنین اقامت در بیمارستان در پایتخت. ” با افزایش یک تا دو روزه همراه شده است.
فرمانده ستاد کرونا در کلانشهر تهران اظهار داشت: در این مرحله فعلی ما با گروه های جمعیت خانواده بیمارانی روبرو هستیم که نیاز به بستری شدن دارند. از طرف دیگر ، مشارکت همکاران در زمینه ارائه دهندگان خدمات بهداشتی نیز چالش دیگری در این زمینه است.
وی درباره مشکلات اساسی که مجتمع بهداشتی استان تهران با آن دست و پنجه نرم می کند ، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی تهران با کاهش جدی درآمد خصوصی روبرو است و این وضعیت در حالی است که بخش عمده ای امور بیمارستانهای دانشگاه درآمد شخصی است. بستگی دارد ، نگران کننده است. از طرف دیگر ، تعداد مراجعه کنندگان بطور قابل توجهی افزایش یافته است و بیمارستانها به بیماران کرونا و غیر کروناA خدمات ارائه می دهند.
زالی با بیان اینکه یکی از کارهایی که مقام معظم رهبری در جلسه ستاد ملی کرونا انجام دادند ، جذب نیروی انسانی بود و افزود: “تاکنون حمایت های لازم در زمینه تأمین نیروی انسانی جدید انجام نشده است. .
به گفته وی ، یکی از مهمترین مشکلات پرسنل بهداشتی به دلیل فرا رسیدن زمستان تهیه ذخایر استراتژیک ، داروها ، تجهیزات ، مواد مصرفی و کالاهای سرمایه ای است.
فرمانده ستاد کرونا در کلانشهر تهران گفت: متأسفانه برای مقابله با بحران ، شرکت های بیمه ارتباط جدی با سیستم بهداشتی ندارند و می توان گفت به طور کلی این ساماندهی مجدد خدمات در بخش اجرایی مناسب بحران فعلی نیست “. در این مسیر باید فقط یک پنجره داشته باشیم.
زالی چالش دیگر را عدم درک و حساسیت عمیق مردم و مسئولان دانست و خواستار برخورد جدی تر مسئولان بحران کرونا برای جلوگیری از خستگی مردم در پیروی از پروتکل های بهداشتی شد.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اظهار داشت: عدم اجرای کافی و قطعی برخی از مصوبات یکی از مشکلاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد. پیش از این گفته می شد که با این شتاب بیماری ، برای جوان سازی نیروهای بهداشتی و پزشکی بهتر است تهران دو هفته تعطیل باشد.
وی با اشاره به حضور فعال دانشجویان خلاق و مبتکر در تحقیقات مرتبط با کرونا گفت: بسیاری از محققان مطالعات خوبی انجام داده اند و حتی محصولات مهمی تولید کرده اند اما بوروکراسی صدور مجوز آنها را به تعویق انداخته است.
زالی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اجازه سخنرانی به جامعه علمی ، افزود: با فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب الگوی تحریک کننده ، اجرایی و عملیاتی در زمینه مقابله با کرونا شکل گرفته است. یکی از تأکیدات آنها مسئله محله مرکزی و استفاده مجدد از نیروهای مردمی ، جهادی و داوطلب بود که این یک دستور هوشمندانه است ، زیرا کنترل کرونا بدون مشارکت مردم امکان پذیر نیست.
وی در پایان گفت: حضور داوطلبان و نیروهای بسیجی علاوه بر جنبه های معنوی در تأمین معیشت و رفع نیازهای خانواده های کم درآمد و افراد نیازمند به انزوا کمک کننده خواهد بود. علاوه بر این ، تشخیص و تشخیص به موقع همراه با این اقدامات باعث می شود زودتر به نتیجه برسیم.