تجزیه و تحلیل نشان می دهد که این خطر به ازای هر 114 گرم از این نوع مواد غذایی در هفته افزایش می یابد.
محققان گفتند که روشن است که رژیم غذایی غربی سلامت قلب و عروق را بهبود نمی بخشد ، اما کاملاً مشخص نیست که غذاهای سرخ شده چه نقشی در افزایش خطر بیماری های قلبی جدی و سکته مغزی دارند.
برای روشن شدن این موضوع ، آنها پایگاه داده های تحقیقاتی 19 مطالعه را که شامل 562،445 شرکت کننده بود ، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
مطالعات نشان داده است که در مقایسه با کمترین مصرف هفتگی غذاهای سرخ شده ، بیشترین مصرف این غذاها با 28٪ افزایش خطر ابتلا به بیماری جدی قلبی ، 22٪ افزایش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب و 37٪ افزایش خطر نارسایی قلبی همراه بوده است.
هنوز مشخص نیست که غذاهای سرخ شده چگونه می توانند بر بیماری های قلبی عروقی تأثیر بگذارند.
محققان بر این باورند که غذاهای سرخ شده به دلیل محتوای چربی زیاد ، مصرف انرژی را افزایش می دهند و اسیدهای چرب ترانس مضر را از روغن های گیاهی هیدروژنه تولید می کنند که اغلب در پخت و پز استفاده می شود.
سرخ کردن همچنین باعث افزایش تولید مواد شیمیایی در پاسخ التهابی بدن می شود ، در حالی که غذاهایی مانند مرغ سوخاری و سیب زمینی سرخ کرده معمولاً سرشار از نمک هستند و اغلب به همراه نوشیدنی های شیرین سرو می شوند.