به گزارش مجله پزشکی گلستان، در اولین آزمایش بین المللی اثر بخشی داروهای گیاهی برای درمان کوئید 19 ، پژوهشگران از پاکستان ، کانادا ، شیلی و ایالات متحده دریافتند که سیاه دانه و عسل می توانند بیماران متوسط و شدید با کوید 19 را درمان کنند.
پژوهشگران خاصیت ضد ویروسی این گیاه را کشف کرده اند. همچنین نتایج نشان داد که سیاه دانه باعث کاهش ویروس کرونا در کشت سلول آزمایشگاهی می شود.
مطالعات مولکولی نشان داده است که برخی از مواد شیمیایی شیمیایی مانند نیگلدین ، a-gederin و تیموکینون ، بسیار شبیه به چندین آنزیم و پروتئین در ویروس کرونا هستند. در حقیقت ، کمپلکسهای انرژی آنها بسیار بهتر از ترکیبات کلروکین ، هیدروکسی کلروکین و فاویپیراویر است.
محققان می گویند مواد شیمیایی مختلف شیمیایی در دانه های سیاه دارای خواص التهابی ، ضد میکروبی و تنظیم کننده سیستم ایمنی بدن هستند.
عسل همچنین دارای اثرات ضد ویروسی ، ضد میکروبی ، ضد التهابی و تنظیم کننده سیستم ایمنی است.
مطالعات مولکولی نشان داده است که عسل حاوی شش ترکیب فلاونوئیدی است که از عود ویروس کرونا جلوگیری می کند. عسل همچنین در برابر باکتری های ضد دارو موثر است.
عسل سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و به دلیل ترکیبات پلی فنولیک ، واکنش های ایمنی بدن را تحریک می کند. از طرف دیگر ، در تسکین عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی مفید است.
تیم تحقیقاتی دریافتند که مخلوط سیاه دانه و عسل دارای خواص دارویی است که می تواند در کاهش شدت بیماری Covid 19 ، کنترل تکثیر ویروس و درمان Covid 19 مثر باشد.
نتایج این مطالعه همچنین نشان داد که استفاده از سیاه دانه به همراه عسل منجر به بهبودی سریعتر و پاکسازی ویروسی در بیماران Covid 19 می شود.
313 بیمار کرونا در این مطالعه مورد مطالعه قرار گرفتند. از این تعداد به 160 بیمار مخلوطی از دانه های سیاه و عسل داده شد و به 153 بیمار دارونما داده شد.
مطالعات نشان داده است بیمارانی که ترکیبی از دانه های سیاه و عسل دریافت می کنند طی 3 تا 7 روز راحت می شوند.