بر اساس اخبار و گزارش های تهیه شده توسط مجله پزشکی گلستان ، همتی خاطرنشان کرد: علی رغم تحریم های شدید از سوی ایالات متحده ، اوضاع در ایران دشوارتر است. “تهیه برخی از داروها و تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای مبارزه با Covid 19 در ایران بسیار دشوار است.
وی با اشاره به مشارکت جوانان هلال احمر در کنترل این کشور گفت: “با وجود همه تنگناها ، داوطلبان جوان هلال احمر 9 ماه تلاش زیادی برای مبارزه با کرونا انجام داده اند.” مسافران در جاده های کشور. به جمعیت هلال احمر تحویل داده شد و 12000 جوان توانستند 21 میلیون سرنشین خودرو را معاینه کنند.
مدیرکل هلال احمر ادامه داد: علاوه بر این بیش از 71 میلیون نفر در فضای مجازی از مباحث آموزشی ارائه شده توسط هلال احمر در زمینه بیماری کرونا بهره مند شده اند.
همتی افزود: جمعیت هلال احمر ، به همراه اهدا کنندگان ، جوانان و داوطلبان در مرحله اول شیوع کرونا ، توانست کمک های مردمی را جمع آوری کرده و بیش از 157 محموله بین المللی را در این زمینه جذب کند. در مواجهه با مرحله دوم بیماری کووید 19 ، ما همچنین خدمات خوبی را در مناطق محروم سیستان و بلوچستان ، کرمانشاه ، خوزستان و ایلام ارائه می دهیم.
ایجاد 7000 پایگاه برای نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی
مدیر جمعیت هلال احمر با اشاره به همکاری هلال احمر با وزارت بهداشت برای کنترل بیماری کرونا گفت: ما در آستانه تعطیلی دو هفته ای هستیم و هلال احمر تاسیس کرده است 7000 پایگاه برای نظارت بر اجرای مقررات Covid 19 در سراسر کشور. ”
همتی خاطرنشان کرد که جمعیت هلال احمر ایران در طول تاریخ روابط دوستانه ای با اتریش داشته است و تا ماه مه 2018 تفاهم نامه ای بین دو کشور وجود داشته است که زمینه همکاری برای رسیدگی به حوادث را فراهم کرده است. وی ابراز امیدواری کرد که همکاری بین جوامع ملی ایران و اتریش در زمینه تیم های نجات ، بحران و نجات بیشتر توسعه یابد.
وی کمک صلیب سرخ اتریش به قربانیان ایرانی سیل 1998 را ستود و تأکید کرد: امیدواریم که کمک های بین المللی همچنان شامل ایران شود. زیرا هیچ چیزی بیشتر از دوستی بین کشورها دوام نخواهد داشت و ما امیدواریم که این دوستی ها بین ایران و اتریش نیز قویتر باشد.
تفاهم نامه همکاری بین دو جامعه ملی ایران و اتریش
میکائیل اوپریسنیگ ، دبیرکل صلیب سرخ اتریش گفت: “ما تلاش کردیم تحریم هلال احمر را برداریم اما موفق نشدیم.”
وی گفت: از طریق دولت اتریش سعی می کنیم در بحث Covid 19 به ایران کمک کنیم و امیدواریم بتوانیم مشکلات را از طریق صلیب سرخ حل کنیم.
وی افزود: گام دوم ما هماهنگی با وزارت امور خارجه و کمیته منابع انسانی برای ارائه کمک های غیرپولی خواهد بود ، اتریش یکی از اولین کشورهایی بود که از طریق سازمان بهداشت جهانی به ایران در بحث کرونا کمک کرد. ” مرحله سوم امضای تفاهم نامه ای است که برای همکاری های آینده بسیار مناسب خواهد بود. ایران خدمات خوبی به کشورهای آفریقایی ارائه داده است و ما از تجربه ایران برای کمک به این کشورها استفاده خواهیم کرد.
دبیرکل صلیب سرخ اتریش ادامه داد: ما خوشحالیم که هلال احمر ایران در بحث در مورد فرآورده های خونی و آمبولانس تجربیات خوبی دارد و می توانیم از این تجربیات استفاده کنیم.
سفیر ایران در اتریش نیز در این نشست گفت: هر دو کشور ایران و اتریش از توانایی های خوبی برای کمک به یکدیگر برخوردار هستند و ما از تهیه پیش نویس و نهایی کردن تفاهم نامه بسیار خوشحالیم. برای غلبه بر چالش های موجود ، از جمله صدور مجوزهای قانونی ، این یک بار سنگین برای من و دبیرکل اتریش است و ما تلاش خواهیم کرد تا یک راه حل قانونی و شفاف پیدا کنیم.