به گزارش مجله پزشکی گلستان، شیوع بالای بیماری های قلبی عروقی در کشور با بسیاری از جراحی ها همراه است. در حقیقت ، جراحی قلب به عنوان تنها گزینه برای درمان و نجات جان بیماران قلبی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و با ظهور کرونا ، بیماران نیاز به جراحی قلب با مشکل روبرو می شوند. ترس از کرونا سلامت بیماران قلبی را از دست داده است. اگرچه عوارض بدتر شدن بیماری قلبی خطرناک تر از کرونا است.
بیمارستان حضرت رسول (ص) به عنوان یک مرکز جراحی قلب در دانشگاه علوم پزشکی ایران تعیین شده است.
بخش جراحی قلب بیمارستان آماده پذیرش بیماران نیازمند به خدمات جراحی به صورت 24 ساعته است.
نادر توکلی ، نایب رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ، در مصاحبه با مجله پزشکی گلستان گفت که در ارتباط با شیوع کرونا نباید سایر خدمات پزشکی را برای بیماران اورژانسی نادیده گرفت. کیفیت بیماران قلبی عروقی به عنوان “یک مرکز جراحی قلب خاص” در دانشگاه علوم پزشکی تعیین شد.
وی افزود: “این بیمارستان برای ارجاع بیماران به بیمارستان حضرت رسول (ص) برای خدمات جراحی قلب نیاز به همکاری با ستاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران دارد.”
سام زراعتیان ، رئیس پیوند اعضا و جراحی قلب در بیمارستان حضرت رسول (ص) در مصاحبه با مجله پزشکی گلستان گفت: این موضوع توسط کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران مورد بررسی قرار گرفت و بخش جراحی قلب در بیمارستان حضرت رسور اکرم (ص) به عنوان یک مرکز مشخص برای بیماران نیاز به جراحی قلب تعیین شد.
وی گفت: بیمارستان حضرت رسول (ص) 24 ساعته آماده پذیرش بیمارانی است که به خدمات جراحی قلب نیاز دارند و بخش جراحی قلب این مرکز درمانی از بخشی که بیماران کرونا را درمان می کند فاصله دارد. ، اشاره کرد که جایی برای آنها وجود ندارد. جای نگرانی نیست
خدمات پزشکی مجتمع بیمارستان حضرت رسول (ص) در چهار ساختمان مجزا ارائه می شود و در زمان شیوع کرونا ، فقط یکی از این ساختمان ها به درمان بیماران مبتلا به کووید 19 اختصاص داشت.