سعید کریمی، در مورد احتمال به تعویق انداختن برخی مراجعه به مراکز درمانی به دلیل شروع بیماری کرونا ، اظهار داشت:
وی ادامه داد: افرادی که قبلاً هر 6 ماه یا هر سال برای معاینات و معاینه های منظم به مراکز مراجعه می کردند ، نیازی به این کار ندارند ، مگر در مواردی که میزان دید فرد با عینک کاهش یافته باشد. . در این صورت ، یک متخصص باید در اسرع وقت به شما مراجعه کند.
شهید بهشتی ، استاد دانشگاه علوم پزشکی ، گفت: “علت آن سوزش چشم ، خارش و قرمزی خفیف است که معمولاً به دلیل پلک یا بلفاریت ، مواد حساسیت زا و آلودگی محیط و درمان های ساده مانند شستن مژه ها با شامپوی کودک است. کمپرس گرم و بهداشت بهبود یافته است.
در مورد جایگزینی لنزهای تماسی ، یک چشم پزشک و جراح گفت: “بیمارانی که لنزهای تماسی دارند باید اقدامات لازم را برای تعویض به موقع آنها انجام دهند زیرا این لنزها آلوده هستند اما از قبل لنز ندارند و از عینک استفاده می کنند.” دیگر نیازی به درخواست لنز نبودند.
وی افزود: “به بیماران مبتلا به آب مروارید خفیف توصیه شده است که به طور منظم به پزشک مراجعه کنند. در صورت بروز تاریکی و علائم جدید ، ممکن است ورود آنها را برای سه تا چهار ماه به تعویق بیندازند.”
رئیس بیمارستان با تأکید بر لزوم توجه به برخی بیماری های چشمی و درمان به موقع آنها ، افزود: آب سیاه ، آب مروارید پیشرفته ، بیماری چشم دیابتی ، جدا شدن شبکیه ، جدا شدن شبکیه و اخیراً کاهش بینایی در کودکان. تومور در چشم یک وضعیت اضطراری محسوب می شود و درمان آن به هیچ وجه نباید به تأخیر بیفتد زیرا مشکلات جبران ناپذیری دارد.
وی ادامه داد: درمان در این بیماران باید فوری انجام شود. به عنوان مثال ، بیماران مبتلا به فشار خون و گلوکوم ، اگر کرونا را از ترس مشاهده نکنند ، پس از 5 یا 6 ماه فشار چشم بالا می رود و عصب بینایی فلج می شود و درمان دیگر مفید نیست.
وی گفت: اگر كریمی اثرات دیابت را به موقع رها نكرد ، برعكس نخواهد شد.
یک متخصص شبکیه و تومور سلول گفت: “بیمارانی که به دلیل کهولت سن از جدا شدن شبکیه و خونریزی رنج می برند باید به اورژانس مراجعه کرده و آمپول های سلولی را انجام دهند.” بسیار شدید ، اگر به موقع درمان نشود ، می تواند منجر به گلوکوم شود و با گذشت زمان بینایی فرد را برای همیشه کاهش دهد.
شهید بهشتی ، مدرس دانشگاه علوم پزشکی ، در ادامه درباره تنبلی چشم در کودکان گفت: اگر به کودک با برنامه سه ماه یا شش ماه داده شود مشکلی نیست ، اما کودکی که اخیراً دچار انحراف است باید هرچه سریعتر تحت درمان قرار گیرد. مشاهده کنید ، زیرا یکی از دلایل ممکن است تومورهای سلولی باشد ، و اقدامات به موقع کمک خواهد کرد.
کریمی با اشاره به رتینوبلاستوما که در کودکان شایع است گفت: این افراد تحت شیمی درمانی قرار می گیرند و اگرچه سیستم ایمنی بدن ضعیف است اما باید مراجعه کنند و به هیچ وجه نباید درمان را به تعویق بیندازند.
وی در پایان گفت: چشم یکی از مهمترین اندام ها در شیوع بیماری است و همچنین اشک ویروس را گسترش می دهد ، بنابراین افرادی که در مناطق پر خطر با احتمال عفونت چشم کار می کنند نیز باید در این بیماری شرکت کنند. از سپر استفاده کن برای شستن دست ، پرهیز از مکانهای شلوغ و نظارت بر فاصله اجتماعی نیز باید پیشنهادهای کلی در نظر گرفته شود.