کامران توکل تحت عنوان برگزاری یک وبینار آموزشی در زمینه نقش فیزیوتراپی در درمان فشار خون بالا ، به مجله پزشکی گلستان گفت: “اثر نهایی درمان های فیزیوتراپی برای بیماران مدت زیادی طول می کشد.”
این متخصص فیزیوتراپی افزود: رشد طبیعی فشار خون به طور طبیعی از کودکی شروع می شود و با افزایش سن افزایش می یابد.
وی گفت: فشار خون در مردان بیشتر از زنان است. “افزایش فشار خون با دو عامل مهم همراه است: رژیم غذایی ناسالم و عدم فعالیت بدنی منظم روزانه.”
توکل با اشاره به اینکه فشار خون بالا در سه گروه طبقه بندی می شود ، گفت: این سه گروه شامل نوع یک ، نوع دو و نوع بدخیم هستند.
وی گفت: فشار خون نوع 1 به عوامل مختلفی از جمله ترکیب ژنتیکی و ارثی فرد بستگی دارد و درمان آن نسبت به فشار خون بالا نوع 2 دشوارتر است.
توکل ادامه داد: فشار خون نوع 2 اغلب به راحتی قابل درمان است زیرا به عوامل اکتسابی و سبک زندگی ، تنبلی جسمی و مصرف بیش از حد مربوط می شود.
این متخصص فیزیوتراپی افزود: فشار خون بدخیم اغلب مربوط به سرطان غده فوق کلیه است و درمان این نوع فشار خون آسان نیست.
وی خاطرنشان کرد: نقش فعالیت بدنی و در نتیجه اینکه فیزیوتراپیست می تواند برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا نهادینه شود ، این است که آنها را به اثر بسیار موثر فعالیت بدنی باور داشته و مرتباً فشار خون خود را کنترل کرده و ورزش هوازی کم تجویز کنند. این مقاومت به بیماران نشان می دهد که آنها می توانند فشار خون بالا را بدون استفاده از داروهای ضد فشار خون کاهش دهند و به طور موثر از حمله قلبی یا سکته مغزی یا اثرات نارسایی کلیه و بسیاری از عوارض دیگر فشار خون بالا جلوگیری کنند.