طبق اطلاعات جمع آوری شده توسط مجله پزشکی گلستان، بررسی های انجام شده پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از فلفل قرمز تند با 25٪ کاهش مرگ و میر و 23٪ کاهش نئوپلاسم های بدخیم همراه است.
بر اساس گزارش مقدماتی انجمن قلب آمریکا ، افرادی که از فلفل قرمز تند استفاده می کنند عمر طولانی تری دارند و خطر مرگ ناشی از تومورهای قلبی عروقی یا بدخیم به طور قابل توجهی کمتر است.
مطالعات قبلی نشان داده است که استفاده از فلفل قرمز تند دارای خواص ضد التهابی ، آنتی اکسیدانی ، ضد سرطانی و تنظیم کننده قند خون است. این اثرات به دلیل وجود ماده ای به نام کپسایسین است.
برای تجزیه و تحلیل تأثیر فلفل تند بر میزان مرگ و میر قلبی عروقی ، محققان چهار مطالعه مهم را بررسی کردند که شامل داده هایی در مورد استفاده شرکت کنندگان از فلفل قرمز بود.
گزارش ها از بیش از 570،000 نفر در ایالات متحده ، ایتالیا ، چین و ایران گزارش شده است. در مقایسه با افرادی که به ندرت فلفل قرمز می خورند یا اصلا فلفل نمی خورند ، افرادی که فلفل قرمز می خورند نتایج زیر را دارند:
کاهش 26 درصدی در مرگ و میر قلبی عروقی
– 23٪ کاهش در نئوپلاسم های بدخیم ؛
به دلایل مختلف کاهش 25 درصدی در مرگ و میر.
بو ژو ، نویسنده اصلی تحقیق ، گفت: “ما از رابطه بین استفاده منظم فلفل قرمز و خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی و نئوپلاسم های بدخیم متعجب شدیم.” “این یافته ها تأیید می کند که عوامل رژیم غذایی نقش مهمی در سلامت کلی بدن دارند.”
وی افزود: “دلیل این امر هنوز مشخص نیست و برای تأیید نتایج اولیه باید تحقیقات بیشتری انجام شود.”
ات بیشتری انجام شود.”