محرز با تأکید بر اهمیت آزمایش ، تشخیص و جداسازی بیماران برای مقاومت در برابر این بیماری گفت: در ابتدای سال که بیماری کرونا به ایران سرایت کرد ، در دسترس بودن آزمایش بسیار کم بود و هنوز مشکل بزرگ ما در مبارزه با بیماری نداشتن آزمایش کافی بود. …
محرز ادامه داد ، “تا حدی ، شاید در ابتدای شیوع کرونا ، همه ما دچار آنفولانزا شده ایم و از آنجا که آزمایش نکردیم ، نمی دانستیم کرونا است. امسال که همه می خواهند واکسن آنفولانزا بزنند ، ما واکسن نداریم.
وی با بیان اینکه پیشگیری از درمان عقب است ، گفت: “هنگامی که پیشگیری از یک بیماری عفونی به یک اپیدمی تبدیل شود ، ما همیشه پیشگیری را در اولویت قرار می دهیم.”
محرز افزود: در حال حاضر ویروس کرونا بیشتر از خانواده از محل کار از خانواده ها منتقل می شود ، بنابراین باید بیشتر به پروتکل های بهداشتی در خانواده ها توجه شود.
وی گفت: “در حال حاضر ، فقط از داروهای کورتیکواستروئید و ضد انعقاد خون باید در بیماران بستری استفاده شود و ما هیچ داروی دیگری نداریم که ثابت کرده باشد در بهبود بیماران کرونا موثر است.”
محرز به طب سنتی اشاره کرد و افزود: عطاری جایگزین طب سنتی شده است. سو استفاده مردم از عطر به نام طب سنتی به یک مشکل تبدیل شده است. طب سنتی باید تحقیقات علمی انجام دهد و سپس از اثر ضد ویروسی گیاهان دارویی اطمینان حاصل کند.
وی گفت: تنها با جریمه نقض بهداشت و درمان می توان با این بیماری مقابله کرد.
یکی از اعضای کمیته علمی علمی کرونا افزود: متأسفانه ، ما هنوز هم اعتقاد نداریم که این ویروس اکنون با ما باشد و مشخص نیست که کرونا چه مدت طول می کشد.
وقتی از وی سوال شد که ویروس کرونا چه علائمی ایجاد می کند ، پاسخ داد: “این بیماری همه علائم را دارد ، اما وقتی با علائم بویایی و چشایی مواجه می شویم ، کرونا دریافت می کنیم.”
وی افزود: مشکل بزرگ ما این است که بیمار با علائم خفیف در خانه تحت درمان است اما در هفته دوم بیماری وضعیت وی شدید می شود. بنابراین ، باید بسیار مراقب باشیم که هر بیماری از همان ابتدا در خانه درمان نشده و در بیمارستان بستری نشود.
محرز با انتقاد از استفاده از CT اسکنرهای غیرضروری برای تشخیص کرونا ، گفت: “در چنین شرایطی در آینده با سیل سرطان پستان در مردان و زنان روبرو خواهیم شد.”