قبل از شروع کرونا ، محک تیمی از بیماران داوطلب را که هر هفته وارد بیمارستان می شدند برای کمک به آنها برای فراموش کردن بیماری انجام می داد. با ظهور ویروس ، به دلیل ضعیف شدن بدن کودکان مبتلا به سرطان ، سفر به بخش های بیمارستان های سرطان کودکان محدود شد.
اما از آنجایی که محک اغلب به دنبال راهی دیگر برای خروج از مشکلات بود ، تحقیقات بیمار و دستکاری های هنری با سلیقه دیگری انجام شد ، و این فرصتی برای گسترش دامنه فعالیت ها همه کودکان تحت حمایت محکA در ایران می توانند خدمات آموزشی مدرسه ای داشته باشند. امروزه انجام کارگاه های آموزشی و داستان یکی از دغدغه های داوطلبان این موسسه است. مردم داستان جالبی در مورد کارهای بشردوستانه دارند ، هرکدام زیر چتر محک.
بهاره حسینی ، هنرپیشه و داوطلب داستان نویسی محک ، کار داوطلبانه خود را با کودکان مبتلا به سرطان در بحران بحرانی بیماری توصیف کرد ، که در نهایت منجر به تغییر مسیر شغلی شد. من در محک ملاقات کردم همکارانم مرا تشویق کردند که از این مدرسه تعجب کنم. من در ابتدا به دلیل روحیه شکننده خود مقاومت کردم.
با این حال ، یک سال بعد داوطلب کار در حسابداری محک شدم. طولی نکشید که آموزش رایانه درمانی برای کودکان مبتلا به سرطان در دستور کار خدمات پشتیبانی و داوطلبان این موسسه قرار گرفت و من این کار را پذیرفتم زیرا این یک تخصص بود. برای این کار ابتدا دوره هایی را تحت نظر واحد روانشناسی محک با یک بیمار سرطانی گذراندم. می توانم بگویم که زندگی من دقیقاً در اینجا تغییر کرده است.
وی در خصوص افزایش علاقهمندیاش به حوزه کار با بیمار افزود: پس از گذشت مدتی از فعالیتم در حوزه کار با کودکان مبتلا به سرطان، به مربیگری کودک علاقهمند شدم و دورههای آموزشی پیشرفته در این زمینه را پشت سر گذاشتم. شغل قبلی خودم را که پژوهش و مشاوره مدیریت بود، رها کردم و این روزها مشغول تدریس به کودکان و نوجوانان در زمینههای موسیقی و خلاقیت هستم.
بهاره حسینی که هنگام کار با کودکان مبتلا به سرطان به ادبیات و قصه گویی کودکان علاقه مند شد ، پس از شیوع کرونا به کار داوطلبانه خود ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا ، داوطلب شدن در محک همراه با تغییراتی در جامعه بود. . به عنوان مثال ، این روزها با ارسال فیلم های آموزشی و خواندن داستان برای آنها ، به كودكان مبتلا به سرطان موسیقی یاد می دهم.
این روزها یکی از فیلم های آموزشی خانم حسینی بسیار مورد استقبال بچه های محک قرار گرفته است. در این فیلم ، کودک هنگام نواختن ساز ، شعری در مورد خرگوش خواند و یکی از کودکان محک که در بیمارستان امام علی (ع) در استان البرز تحت معالجه قرار گرفت ، داستان را شنید و تصویر را ترسیم کرد. وی در مورد ایده این فیلم چنین گفت: من حدود یک سال در مهد کودک کتابدار بودم و با مشاهده رفتار کودکان در انتخاب کتاب در آن زمان ، فهمیدم که خرگوش حیوانات مورد علاقه دختران است. این حیوان با شخصیت های داستانی خود اشتراکات بسیاری دارد. بنابراین من از موسیقی و خرگوش استفاده کردم تا در درمان با بچه ها ارتباط لازم را برقرار کنم. “سرانجام ، بازخوردی که دریافت کردم مرا متعجب کرد.”
داوطلب هنر درمانی محک تجربیات خود از کار با کودکان مبتلا به سرطان را به اشتراک گذاشت و نتیجه گرفت: “تجربه کار با کودکان سرطانی به من نشان داده است که آنها زندگی و کودکی را دوست دارند. به همین دلیل آنها از تمام توان خود برای مبارزه با بیماری استفاده می کنند. در عین حال ، موسیقی شاد و مهیج برای آنها بسیار جذاب است. من معتقدم که آنها می توانند با استفاده از هنر امیدوارتر کار کنند تا فردا را درخشان کنند ، در عین حال وظیفه ماست که آنها را در این مسیر دشوار همراهی کنیم. امیدوارم به آنها انگیزه دهیم و به زودی ریشه کن کردن سرطان کمک کنیم. بی دلیل نیست که باور کنیم پایانی ندارد.