جلیل سعیدلو در گفتگو با مجله پزشکی گلستان در مورد حذف کتابچه های پزشکی و نسخه های الکترونیکی گفت: داروسازان از بحث نسخه های الکترونیکی حمایت می کنند و این را گامی بزرگ در بهبود سلامت عمومی و بهینه سازی هزینه ها می دانند.
به گفته سعیدلو ، نسخه الکترونیکی آن نظم اقتصادی را در زمینه بهداشت و مراقبت های پزشکی ایجاد می کند. همچنین ردیابی هزینه ها در سیستم مراقبت های بهداشتی آسان تر می کند. اجرای نسخه الکترونیکی به کاهش هزینه های شرکت های بیمه و پس انداز بیشتر کمک می کند.
وی ادامه داد: نکته اینجاست که این پروژه ملی علاوه بر صرفه جویی زیادی در پرداخت ها و اقتصاد بیمه ، هزینه هایی را نیز ایجاد می کند که باید از این پول پرداخت شود و خوشبختانه این مشکل در قانون بودجه منعکس شده است. .
وی افزود: با این وجود اگر شرکت های بیمه نتوانند پزشکان را ترغیب کنند تا نسخه های خود را الکترونیکی کنند و مجبورند کار را در داروخانه ها بارگذاری کنند ، فرایند جدیدی به روند تجویز دارو اضافه می شود و سرعت داروخانه را کاهش می دهد و سرعت داروخانه را کاهش می دهد. داروخانه بدون ارائه سخت افزار و نرم افزار در داروخانه. ”
سعیدلو تأکید کرد: برای اینکه داروها بتوانند مراحل تجویز را به درستی و منطقی انجام دهند ، باید هزینه های زیادی در داروخانه وجود داشته باشد و طبیعتاً باید هزینه این هزینه ها مشخص باشد و ما راه به جایی نخواهیم برد.
وی افزود: داروسازان و موسسان داروخانه ها برای تسریع در روند کار نیاز به سرمایه گذاری های جدید دارند. آنها باید نیروی کار مناسب داشته باشند ، فرصتهایی را برای کاهش ساعات کار و ازدحام جمعیت به ویژه در این شرایط کرونر فراهم کنند.
سعیدلو افزود: “پیام ما این است که این هزینه ها باید بر عهده شرکت های بیمه باشد تا این پروژه ملی بر اساس اهداف موفقیت آمیز باشد.”