به گزارش مجله پزشکی گلستان، اعلام شب گذشته وزیر بهداشت مبنی بر اینکه زمستان سخت تری نسبت به پاییز خواهیم داشت این سوال را به وجود می آورد که چه اتفاقی می تواند تلخ تر از روزهای فعلی کرونا در کشور رخ دهد.
گفته می شود یکی از دلایل افزایش تعداد کرونای روزانه در کشور ، افزایش تعداد آزمایش های تشخیصی است. اگرچه تعداد آزمایشات هنوز افزایش نیافته است و وزیر و معاونان وزیر بهداشت می گویند که “به زودی” شاهد افزایش تعداد آزمایش های تشخیصی خواهیم بود.
بنابراین ، می توان نتیجه گرفت که آنچه هر روز به عنوان انتقال و ثبت آمار کرونر در کشور اعلام می شود ، به دلیل عدم پایبندی به پروتکل های بهداشتی است.
وزیر بهداشت شب گذشته در یک دیدار شخصی با روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابراز نگرانی کرد که این ویروس کارهای زیادی برای ما انجام داده و خواهد داد. اگر امروز کسی بگوید که وی ویروس را به خوبی می شناسد و راه هایی برای مبارزه با آن پیدا کرده است که متفاوت از اصول ملی است که همیشه اعلام شده است ، این نشانه سو mis تفاهم وی از ویروس است. روزهای سخت تری پیش روی ما قرار دارد ، زیرا پیش بینی پاییز دشواری را در پیش داریم. زمستان سخت تری در پاییز امسال در پیش داریم و باید برای روزهای سخت آماده باشیم.
این هشدار وزیر بهداشت نشان می دهد که ما باید منتظر تعداد نجومی بیشتری نسبت به موارد فعلی ویروس کرونا باشیم. یعنی اگر نخواهیم وضعیت فعلی را کنترل کنیم ، میزان مرگ و میر بیماران مبتلا به کرون در ایران بیش از آمار روزهای پاییز نگران کننده خواهد بود.
محسن فرهادی ، معاون فنی مرکز بهداشت محیط و بهداشت شغلی وزارت بهداشت ، در مصاحبه با مجله پزشکی گلستان ، نسبت به پیامدهای تشکیل مجامع در قالب هر برنامه و مراسمی هشدار داد و گفت: متأسفانه و مرگ شرکت کنندگان در این نشست ، همیشه در دو هفته. خودش را نشان می دهد.
وی با تأکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی در شرایط فعلی که بسیار دشوار و تأسف آور است ، گفت: “این روزها آمار بیماری و مرگ و میر بسیار نگران کننده است. هر روز می بینیم که چند نفر از هموطنان در حال عزاداری برای بستگانشان هستند.
فرهادی ادامه داد: “متأسفانه ، برخی از هموطنان ما هنوز تاج را جدی نگرفته اند و تا زمانی که وارد بیمارستان ها نشوند و خطر این ویروس را مشاهده نکنند ، باور نمی کنند که این بیماری چقدر خطرناک و کشنده است و با کسی شوخی نمی کنند.”
معاون فنی مرکز محیط زیست و بهداشت کار وزارت بهداشت با بیان اینکه هر نوع اجتماع موجه نیست ، گفت: عروسی یا تشییع جنازه ، مهمانی های خانوادگی و خانوادگی و … منجر به افزایش عوارض و مرگ و میر می شود. بنابراین ، ما در خانه ماندن و جلوگیری از حرکت غیرضروری در جامعه تمرکز می کنیم.
فرهادی با اشاره به روزهای سردتر در سال آینده افزود: ما نگران انتشار ویروس در فضاهای بسته و غیرمجاز هستیم و این می تواند منجر به افزایش موارد در ماه های آخر سال شود. بنابراین ، باید به این واقعیت توجه کنیم که مهمترین مسئله در مبارزه با شیوع ویروس ، رعایت پروتکل های بهداشتی است.
سعید رضا جمالی مقدم ، متخصص بیماری های عفونی به مجله پزشکی گلستان گفت: برخی از بیماران کرونر قلب کمتر از 24 ساعت پس از بستری شدن در بیمارستان می میرند که این نشان می دهد آنها بسیار بیمار بوده و دیر به آنجا رسیده اند.
وی افزود: ورود دیرهنگام بیماران بیماری عروق کرونر قلب به بیمارستان باعث می شود تا مداخله بیش از حد در روند درمان برای ما امکان پذیر نباشد.
این متخصص بیماری های عفونی ادامه داد: بیمارانی که در بخش مراقبت های ویژه بستری می شوند کسانی هستند که آسیب شدید ریوی دارند و سطح اکسیژن در خون این بیماران به کمتر از 86 درصد رسیده است و با اکسیژن طبیعی سطح اکسیژن در بدن آنها افزایش نمی یابد. …
وی گفت: ورود دیرهنگام بیماران کرون به بیمارستان ها یکی از دلایل شیوع گسترده ویروس در جامعه است.
در همین حال ، ایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه طی چند روز آینده تعداد آزمایشات روزانه به 100000 آزمایش می رسد گفت: در حال حاضر روزانه حدود 30،000 آزمایش انجام می دهیم که امیدوارم به 100000 آزمایش روزانه افزایش یابد.
وی با انتقاد از عدم رعایت پروتکل های بهداشتی توسط برخی هموطنان ، افزود: از 15000 آزمایش مثبت مشخص شد که 20٪ آنها در قرنطینه باقی نمانده اند.
روز گذشته رکورد جدیدی برای کشف و ثبت موارد جدید کرونر در کشور ثبت شد و قبل از آن رکورد مرگ و میر شکسته شد و البته تعداد بیماران بستری در بخش های مراقبت ویژه هر روز تغییر می کند.
این آمار و ارقام در مورد وضعیت تاج این کشور می تواند به یک نتیجه منجر شود و این نتیجه گیری این است که اگر ما دیر اقدام کنیم ، یک فاجعه تلخ و سیاه برای کشور ایجاد می شود ، که فقط وزارت بهداشت مسئولیت این فاجعه را بر عهده خواهد گرفت. نبودن