به گزارش مجله ی پزشکی گلستان، به گفته مجتبی خلیلی ، بیمارستان الوار گرمسیری در سال 91 با هدف ارائه خدمات به چوب های خلع سلاح گرمسیری و راهروهای شمال و جنوب شهر بیدروبه و بهبود خدمات در زمینه درمان تخریب شد.
استاندار خوزستان ، در جلسه ای با مدیران مرکز درمان اندیمشک در ساختمان فرمانداری کوثر ، بر تکمیل و بهره برداری از پروژه درمان بیمارستان برای چوب تأکید کرد.
اما اکنون بیمارستان الوار گرمسیری اندیمشک همچنان در هاله ای از ابهام است و اکنون ، در شرایط بحران کرونا ، تکمیل و بهره برداری از آن ضروری و مهم است.
کاهش زمان دسترسی بیماران در مناطق کوهستانی و صعب العبور از بخش جنگل های گرمسیری تا واحد درمان یکی از ویژگی ها و مزایای بخش 32 تختخوابی جنگل های گرمسیری خواهد بود.
اهمیت ویژه زمان
آریان ، رئیس بیمارستان شهر بیدروبه ، در مصاحبه با مجله پزشکی گلستان اظهار داشت: “بیمارستان بخش گرمسیری مناطق گرمسیری مسیر شهروندان را به مناطق صعب العبور بخش گرمسیری گرمسیری کاهش می دهد. در یک ساعت به یک واحد درمانی مراجعه کنید. ”
وی با تأکید بر اهمیت زمان در معالجه مجروحان و بیماران ، می افزاید: یکی از مزایای پروژه درمان بیمارستان شهر بیدروبه ارتقا خدمات پزشکی توسط بیمارستان در بخش جنگل است.
رئیس بیمارستان شهر بیدروبه ادامه می دهد: کاهش زمان سفر مجروحان در محور قدیم اندیمشک به پل زال تلفات این محور را کاهش می دهد و گام مهمی برای ارائه خدمات در این زمینه خواهد بود .
99٪ پیشرفت
وی می افزاید: به دنبال نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی ، مشکلات حوزه های آب ، برق و گاز برطرف شده و در مرحله آزمایش بخش های بیمارستان هستیم.
آرین می گوید: در زمینه دسترسی به بیمارستان با پیگیری های صورت گرفته در شورای بهداشت و دستور فرماندار ، نماینده مردم اندیمشک و پیگیری های شبکه بهداشت و درمان اندیمشک و دانشگاه ، سازمان موانع و طی چند روز آینده شهرداری علائم راهنمای بیمارستان را برمی دارد.
وی پیشرفت فیزیکی بیمارستان را 99٪ عنوان کرد: بیمارستان 32 تختخوابی چوب گرمسیری در منطقه ساختمان آماده است و ما برای اطمینان از سیستم برق را بررسی می کنیم.
جای نگرانی در مورد تجهیزات نیست.
مدیر بیمارستان 32 تختخوابی چوب گرمسیری اظهار داشت: عزم دانشگاه علوم پزشکی اهواز و تصمیم گیرندگان در شهر ، استان و وزارتخانه به طور جدی مورد استفاده قرار می گیرد و جای نگرانی در مورد تجهیزات وجود ندارد .
وی می افزاید: سونوگرافی ، ماموگرافی ، رادیولوژی در حال حاضر در بیمارستان و در زمین تیم های دانشگاه علوم پزشکی اهواز مستقر هستند و هیئت منابع لازم را برای تیم اختصاص داده است.
ایالت های آرین: بیمارستان چوب گرمسیری شامل اتاق های رادیولوژی ، کلینیک تخصصی ، طب داخلی ، جراحی ، اطفال ، بخش اورژانس ، زایشگاه و دو اتاق عمل و یک داروخانه 24 ساعته است.
مهمترین مأموریت
“عبدالرحمن روحانی” مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک نیز اظهار داشت: “در شرایط فعلی بحران کرونا ، تغییر شکل ذهنیت مردم نسبت به رعایت اقدامات بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی رسالت این است که شبکه بهداشت ، دستگاه های اجرایی و رسانه ها “.
وی می افزاید: در حال حاضر تعداد بیماران کرونر در بخش ها و ICU کنترل می شود تا با اقدامات پیشگیرانه و رعایت اقدامات بهداشتی شهروندان به مدافعان بهداشت کمک کند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک با هشدار نسبت به شیوع بیماری کرونا ، گفت: ذهنیت عمومی به سمت پایان کرونا تغییر جهت داده است و این ذهنیت و اعتقاد عمومی باید برای حفظ سلامت عمومی تغییر کند.
وی با اشاره به پیشرفت 99 درصدی بیمارستان الوار ، ادامه می دهد: بخش ها مجهز شده و نیروهای متخصص لازم را فراهم می کنند و به زودی شاهد بهره برداری از بیمارستان 32 تختخوابی چوب گرمسیری اندیمشک خواهیم بود.
روحانی تصدیق می کند: تکمیل بیمارستان الوار در راس برنامه های توسعه خدمات پزشکی در منطقه محروم غرفه جنگل های گرمسیری اندیمشک برای تأمین نیازهای پزشکی شهروندان در مناطق صعب العبور غرفه جنگل های گرمسیری است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک اظهار داشت: افزایش تعداد تخت ها در بیمارستان امام علی اندیمشک برای غلبه بر شرایط خطرناک در دوره کرونا از اقدامات مهم مجموعه درمانی اندیمشک است که با پیروی از نماینده محقق خواهد شد از روستای اندیمشک و دانشگاه علوم پزشکی اهواز. چوب گرمسیری گام مهم دیگری را برمی دارد.
به گزارش مجله پزشکی گلستان ، شهر اندیمشک در شمال استان خوزستان با بیش از 172 هزار نفر جمعیت در زاگرس میانی واقع شده است و بخش الوار گرمسیری با 187 روستا 25 هزار نفر جمعیت دارد.