به تازگی ، کرونا شراط خیلی بدی را در کشور ایجاد کرده و به روش های مختلف با تمام سطوح مبارزه می کند و همه چیز را با مشکل مواجه کرده است. با این حال ، بیماران دیابتی احتمالاً یکی از آسیب پذیرترین گروه ها در کرونا هستند. افراد مسن و اخیراً افرادی که به سختی می توانند انسولین لازم را در شهر پیدا کنند وجود دارد. بیمارانی که اکنون به این شام نیاز دارند ، اگرچه انسولین بیش از شام اهمیت دارد.
چندین ماه است که شاهد مشکلات کمبود انسولین و تحریم ها به دلیل درگیری با کرونا هستم. این کمبود در اوایل ماه های پاییز امسال بیشتر بود ، اما شرایط توزیع آن از شرایط کنونی بهتر است. در این مدت ، مشکلات زیادی در کشف بیماران دیابتی و انسولین آنها وجود داشت و ما صدای بیماران نیازمند به این دارو را شنیدیم.
با این حال ، طبق گفته مقامات ، داروخانه ها در حال حاضر کمبود ندارند و بیماران می توانند با مراجعه به مراکز توزیع دارو ، به راحتی آنها را تهیه کنند.
حسن صفاریه ، مدیرعامل سازمان تدارکات سلامت ، در تاریخ 2 نوامبر در رسانه ملی ظاهر شد و با اشاره به توزیع انسولین در داروخانه ها گفت: “انسولین داده شده به ما به محض دسترسی توزیع می شود ، 1 این یک روز در میان در داروخانه توزیع خواهد شد. ”
وی گفت: “در حال حاضر ، افراد برای تهیه داروهای خود معایبی دارند. تقریباً همه داروها در داروخانه های ملی و ماه نو قرمز موجود است.”
داستان متناقض با بیانیه رسمی از زبان بیماران دیابتی
علی الخصوص در داروخانه های هلال احمر ، علی رغم اظهارات مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر مبنی بر کمبود دارو ، داستان صحنه ای از داروخانه های این شهرستان ، داستان دیگری را روایت می کند.
برای این منظور ، ما از داروخانه مرکزی هلال احمر بازدید کردیم و دسترسی بیماران به داروهایی مانند انسولین را کنترل کردیم. با توجه به نتایج یک بررسی میدانی که توسط مجله پزشکی گورستان انجام شده است ، می توان گفت که تقریباً انواع مختلف انسولین در داروخانه هلال احمر موجود است ، اما مقدار این موجودی محدود است و مشکل اصلی محدود بودن موجودی دارو است.
در نتیجه ، حتی بیماران در شرایط حاد نمی توانند انسولین تجویز شده را از داروخانه دریافت کنند و به همه بیماران تعداد محدودی انسولین داده می شود.
در اینجا سوال این است که چگونه بیماران دیابتی باید انسولین باقیمانده مورد نیاز خود را دریافت کنند و چه تعداد داروخانه در این شهر برای یافتن داروهای منظم باید پیدا شود.
یک بیمار در داروخانه ، یک پیرمرد مبتلا به دیابت گفت: “من باید ماهانه 7 قرص بخورم و دکتر این را برای من برایم نوشت.” این دارو چند ماه پیش دارویی بود که به راحتی در دسترس بود ، اما اکنون یافتن آن دشوار نیست.
وی همچنان کتابچه را به من نشان می دهد: من فقط می توانم 3 قلم انسولین از داروخانه تهیه کنم. تا آنجا که من می توانم بگویم ، آنها تعداد باقیمانده نسخه را نمی دهند و می گویند که آنها به صورت محدود به همه بیماران تحویل داده می شوند. برای تأمین بقیه انسولین مورد نیاز ، باید برای یافتن دارو به داروخانه شهر بروید.
سرنوشت بیمارانی که توانایی تهیه داروی رایگان را ندارند ، چیست! ؟؟
یک خانم مسن دیگر در داروخانه منتظر دارو است و بدنبال انسولین است ، بنابراین من از او در مورد ساختن انسولین سوال می کنم.
او بسیار پیر است و به سختی می تواند در صف های شلوغ داروخانه ها بایستد. ما نمی توانیم مقادیر زیادی تحویل دهیم.
در مورد نحوه فروش انسولین در سایر داروخانه ها سوال کنید. این ماده بیان می کند که داروخانه های عمومی نسبت به Red Shingetsu انسولین کمتری نیز می فروشند و اغلب یک داروخانه با نسخه پزشک هستند. قیمت انسولین در داروخانه های باز نیز گران است و تهیه آن برای بیمارانی که روزانه آن را مصرف می کنند بسیار دشوار است.
نفس عمیقی می کشد و می گوید: پس آیا بیمارانی که به این دارو احتیاج دارند و توانایی پرداخت انسولین رایگان را ندارند باید بمیرند؟ برای یافتن انسولین قلم وی باید چند داروخانه در سطح شهر را طی کند؟
در همین رابطه محمد نصیری سخنگوی پیشین جمعیت هلال احمر در مصاحبه با مجله پزشکی گورستان درباره وضعیت ذخایر انسولین در داروخانه هلال احمر گفت: این یک دارو است و هیچ نقشی در کمبود آن ندارد ، اما ما اعداد ارائه شده توسط کالج پزشکی را توزیع می کنیم.
“اما برخی از انسولین ها ممکن است در زمان های خاصی توزیع نشوند و در دسترس نباشند. در این صورت ، با کمبود روبرو خواهید شد ، اما به طور کلی ، همه همکاران و وزارت بهداشت مناسب هستند. من سعی می کنم توزیع کنم. “اینها داروها هستند.
آقای نصیری قبلاً در پاسخ به کمبود انسولین گفت: “مقدار انسولین اختصاص داده شده به داروخانه آکاشینتسوکی به دلیل این کمبود قبل از این مدت تغییری نکرده است. البته خواستار افزایش تخصیص است. ما امیدواریم که بتوانیم تخصیص برای توزیع به بیماران را افزایش دهیم. ”
نیاز به اقدامات جدی مقامات برای افزایش توزیع انسولین
برخی مقامات اعتراف کرده اند که مشکلی در دسترسی به دارو وجود ندارد و داروخانه از نظر انسولین کمبود ندارد ، اما مشاهدات محلی نشان می دهد که عرضه محدود داروخانه مشکلات زیادی ایجاد می کند. در حال انجام.
بیشتر داروخانه های عمومی فقط یک انسولین در اختیار بیماران قرار می دهند و داروخانه های هلال احمر تعداد بسیار محدودی را توزیع می کنند. از طرف دیگر ، دیابت در صورت توسعه کرونا باید از خانه خارج شود و برای یافتن انسولین مورد نیاز خود به چندین داروخانه مراجعه کند. همچنین ، بیشتر این بیماران سالخورده و بیمار هستند و سفر در شهر را بسیار خطرناک می کنند.
باید دید که وزارت بهداشت و مقامات برای حل مشکل کمبود انسولین و ترویج توزیع در داروخانه ها چه راه حل هایی را در پیش می گیرند. البته ، افزایش توزیع این دارو در داروخانه ها برای بسیاری از افراد در کشور ضروری است و وضعیت کرونا مقامات را ملزم می کند که اقدامات فوری و جدی تری در این زمینه انجام دهند.