به گزارش مجله ی پزشکی گلستان، علی ناصر مستوفی، هنگامی که برنامه DEEP در ایران آغاز شد ، وی گفت: “اگر خودتان شرکت نکنید ، برای بیماران دیابتی نمی توانید کاری انجام دهید.” فرهنگ Novo Nordisk بیمار محور است ، که در همه زمینه های بازاریابی ، فروش ، تحقیق و غیره است. رویکرد سیستم اگر ما نمی توانیم صدای بیمار را بشنویم ، گویی محصولاتی برای بیمار تولید نمی کنیم.
وی افزود: هدف از پروژه عمیق ، به اشتراک گذاشتن تجربه بی نظیر هر فرد دیابتی واقعاً مفید است ، بیان این تجربیات به ما کمک می کند تا شکاف های مهم و غیر مهم یا حل نشده در مدیریت دیابت را برای بیماران دیابتی درک کنیم. از طریق گفتگو و با کمک بیماران دیابتی می توانیم این خلا ها را پیدا کنیم و راه حل هایی پیدا کنیم. بیان تجربه بیماران دیابتی به ما کمک می کند تا دقیقاً نتایج داروها و معالجه و مزایا و معایب بیماران را درک کنیم. از این طریق بهتر می توانیم برای درک نیازهای مصرف کنندگان محصول. در پروژه عمیق ، بیماران دیابتی صدای قوی دارند. صدای قوی که باید در بعضی از کشورها شنیده شود و شنیده شود ، اما در کشورهای دیگر نه.
مستوفی در مورد ساختار پروژه عمیق گفت: ساختار بیمار محور از مدت ها قبل در اروپا وجود داشته است. پروژه عمیق اولین پروژه در زمینه بیمار نیست ، اما برای بیشتر بیماری ها ، چنین پروژه هایی در اروپا وجود دارد. و ساختار. “بنابراین ، این ساختار از قبل وجود دارد و Novo Nordisk سعی دارد از آن برای گوش دادن به بیماران دیابتی استفاده کند. این ساختار از استاندارد بالایی برخوردار است و برای بسیاری از بیماری ها قابل استفاده است و ما از آن برای دیابت استفاده کرده ایم.
وی توضیح داد: “چند سال پیش ، من در یک کنفرانس در دانمارک شرکت کردم و با پروژه Deep که در دانمارک و انگلستان آغاز شد آشنا شدم.” در همان زمان ، ما سعی کردیم این پروژه را در ایران آغاز کنیم و اکنون من قادر به شروع این پروژه در ایران هستم. و برای اینکه بتوانم به این مهم دست پیدا کنم ، خصوصاً به تیم آموزشی Novo Nordisk افتخار می کنم. در Novo Nordisk ، ما همیشه معتقدیم که بیماران باید کانون توجه و تمرکز همه کارهای ما باشند. به این ترتیب ما نه تنها می توانیم در تجارت خود پیشرفت کنیم بلکه در زمینه های مختلف نیز ارزش آفرینی می کنیم. در این راستا ما کارخانه هایی با تمام استانداردهای بین المللی تأسیس کرده ایم تا داروهای بیماران دیابتی ایرانی را بهتر تهیه کنیم. این کارخانه در حال حاضر در حال تولید است و تولید آن افزایش می یابد. از آوریل 2016 ، ما می توانیم بیشتر نیازهای کشور را در کارخانه Novo Nordisk در ایران تأمین کنیم ، به این معنی که بیماران دیابتی ایرانی می توانند داروها را بهتر تهیه کنند. علاوه بر این ، در کل دوره تحریم ها ، به ویژه در ماه های اخیر ، ما توانسته ایم داروها را تا حد ممکن به ایران وارد کنیم.
مستوفی ادامه داد: “تاکنون 19 کشور پروژه دیپ را اجرا کرده اند. این پروژه 113 عضو دارد. ایران بیستمین کشور در این پروژه خواهد بود.” پروژه دیپ دارای چهار سطح است. گروه اول رهبران ، گروه دوم افراد تأثیرگذار ، گروه سوم افراد عادی و گروه چهارم تازه واردانی هستند که دیابت نیز دارند. ما اکنون هر چهار گروه در ایران داریم. این افراد می توانند اظهارات فردی یا جمعی داشته و در اختیار تصمیم گیرندگان قرار دهند. آنها می توانند اطلاعات مهمی تولید کرده و اطلاعات کلی در مورد دیابت و پیامدهای آن را تولید و پخش کنند. بیماران ، افراد عادی ، شرکت ها ، تصمیم گیرندگان و دیگران مخاطبان این چهار گروه هستند. این افراد می توانند مشاور باشند ، یا می توانند در کارگاه های آموزشی و کمیته های مشورتی شرکت کنند. این چهار گروه افراد دیابتی را به هم متصل می کنند و در رسانه های اجتماعی و اینترنت تأثیر و نفوذ دارند.
در بیماران دیابتی یا چاقی ، آنها این فرصت را دارند که تجربیات خود را به پرسنل ، مسئولان ، تصمیم گیرندگان و کارشناسان مربوطه منتقل کنند. در ایران ، انجمن های فعال در زمینه بیماری نیز اعضای عمیق را معرفی کردند. در طرح بحث عمیق بسیاری از بیماران دیابتی نوع 1 که در پروژه “ایران عمیق” شرکت کرده بودند ، تجربه خود را در زمینه افت قند خون به اشتراک گذاشتند.