طبق بررسی های انجام شده توسط پژوهشگران افراد با رژیم غذایی گیاهیی که کلسیم و پروتئین کمتری مصرف می کنند ، به طور متوسط 43 درصد بیشتر از کسانی که گوشت می خورند ، شکستگی استخوان بیشتری دارند.
طبق این مطالعه ، در میان شرکت کنندگان در رژیم گیاهخواری ، هر 10 سال تقریباً 20 شکستگی در هر 10 هزار نفر وجود داشت. به طور خاص ، گیاهخواران در معرض خطر بیشتری برای شکستگی لگن و پا و همچنین سایر شکستگی های اصلی موضعی مانند استخوان یقه ، دنده ها و مهره ها هستند.
تامی تانگ ، رئیس تیم تحقیقاتی دانشگاه آکسفورد گفت: “بیشترین تفاوت در شکستگی استخوان است که در گیاهخواران 2.3 برابر بیشتر از گوشتخواران است.”
با این حال ، محققان دریافتند که شاخص توده بدن (MI) ، کلسیم در رژیم غذایی و پروتئین رژیم غذایی تا حدودی خطر شکستگی در این گروه ها را کاهش می دهد.
در این مطالعه داده های حدود 55000 نفر در انگلیس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. این افراد به طور متوسط حدود 17 سال تحت نظر قرار گرفتند.
مطالعات اولیه ارتباط بین کلسیم و پروتئین دریافتی و سلامت استخوان را نشان داده است. شاخص توده بدن پایین نیز با افزایش خطر شکستگی لگن همراه است.
طبق تحقیقات ، افرادی که رژیم غذایی گیاهی را دنبال می کنند نسبت به افرادی که گوشت می خورند پروتئین غذایی کمتری دارند و MI کمتری دارند. همچنین ، گیاه خواران کلسیم بسیار کمتری مصرف می کنند.